Bestand 05-05-17 09 03 08De woonlocatie van Trevin is bedoeld voor (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking. De woonvorm is gevestigd in de oude pastorie aan de Stationsweg in Wijhe en biedt ruimte aan negen bewoners. Elke bewoner heeft een eigen zit-slaapkamer (+- 16-20 m2) met wastafel. De badkamers, keuken en woonkamer worden gezamenlijk gebruikt. De woonvorm is kleinschalig en huiselijk van aard. Persoonlijke aandacht en maatwerk staan hoog in het vaandel. Begeleiding wordt vormgegeven onder het motto ‘gewoon waar mogelijk en bijzonder waar nodig’.

Bewoners hebben de mogelijkheid om 24 uur per dag de benodigde zorg en ondersteuning te ontvangen. De vorm van deze zorg en ondersteuning wordt in nauw overleg afgestemd met de ouders/wettelijk vertegenwoordigers.

De bewoners zullen op doordeweekse dagen naar school of dagbesteding gaan. De eigen zit-slaapkamer wordt gehuurd van Trevin. Het huren van de kamer vindt altijd plaats in combinatie met een zorgovereenkomst. De zorg wordt geleverd op basis van een VG-indicatie vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ).

De woonlocatie heeft begin april 2021 zijn deuren geopend. Gezien de leeftijd van de eerste bewoners, lijkt de instroom van jongvolwassenen het meest passend. Er is nog maar slechts een kamers vrij. Wilt u meer weten? Mail of bel gerust. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. U kunt contact opnemen met onze gedragswetenschapper Lilian Nijland via l.nijland@trevin.nl of via 06-19156348.

Lees hier het rapport van het bezoek in juli 2023 van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd. Het betrof een onaangekondigd bezoek zonder aanleiding.