Een Raad van Commissarissen houdt toezicht op het beleid en de algemene en dagelijkse leiding van een organisatie. In de praktijk betekent dat onder meer dat we de cijfers, de plannen en bijvoorbeeld uitkomsten van enquêtes en andere informatie over Trevin met hen bespreken. In het najaar van 2023 zijn Marlies Deijk, Miranda Tiebot en Madelijn van Tilborg gestart als Raad van Commissarissen van Trevin. Zij stellen zich graag aan jullie voor.

Mijn naam is Miranda Tiebot, ik werk nu als regiomanager bij een maatschappelijk dienstverlening organisatie in Arnhem. Hiervoor heb ik 23 jaar in de jeugdzorg gewerkt.

Mijn drijfveer om plaats te nemen in de Raad van Commissarissen van Trevin is, ik hoop bij te kunnen dragen aan een gezonde organisatie waar het fijn wonen is. De verbinding zoeken en een gezonde dosis inlevingsvermogen en kritisch doorvragen zijn daarbij voor mij de leidraad.

k ben Madelijn van Tilborg en werk als bestuurssecretaris (adviseur) voor ziekenhuis St Jansdal. Eerder had ik een vergelijkbare rol bij Zorgspectrum Het Zand (verpleeghuiszorg) en heb ik verschillende banen bij de overheid gehad. Trevin is een mooie, jonge organisatie die belangrijke zorg biedt. Als toezichthouder en sparringpartner voor Lilian en Esmee wil ik daar graag een steentje aan bijdragen. 

Ik ben Marlies Deijk en ruim 20 jaar werkzaam in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Begonnen in het primair proces en inmiddels manager en programmaleider bij Aveleijn. Daarnaast werk ik als zzp-er en coach ik mensen bij persoonlijke ontwikkeling en verslavingsherstel. Als lid van de Raad van Commissarissen bij Trevin wil ik door mijn creatieve ideeën en prikkelende vragen een bijdrage leveren aan een toekomstbestendige organisatie met tevreden cliënten en bevlogen medewerkers. 

Marlies, Miranda en Madelijn zijn in december 2023 op bezoek geweest in het Logeerhuis en op de Woonlocatie. Dat was een mooie kennismaking! 

Marlies: ‘Het zijn fijne, warme locaties voor kinderen en jongeren. Het Logeerhuis biedt buitenschoolse opvang en weekend opvang. De Woonlocatie is een echt thuis, met professionele begeleiding.  Voor jongeren en voor hun ouders is het een uitkomst dat deze voorziening er is.’

Miranda: ’Het is fijn dat we daar in onze rol een bescheiden bijdrage aan kunnen leveren. We stellen vragen, denken mee, en adviseren Lilian en Esmee.’ 

Madelijn: ‘We werken alle drie in de zorg in heel verschillende functies. Dat maakt dat we vanuit andere invalshoeken kunnen meekijken. We vullen elkaar daarin mooi aan en leren zo ook weer van elkaar.’