Trevin biedt de mogelijkheid van logeeropvang en naschoolse opvang op de locatie Logeerhuis Salland. Hier is ons logeerhuis gevestigd voor kinderen en jongeren met een (verstandelijke) beperking en/of bijkomende problematiek (zoals hechting, ASS, ADHD) in de leeftijd van 4 t/m ongeveer 18 jaar oud. Voor de opvang bij ons is er een indicatie voor kortdurend verblijf (logeren) en/of begeleiding groep (Wet langdurige zorg of Jeugdwet) nodig.

Op locatie Logeerhuis Salland bieden wij het volgende aan voor kinderen en jongeren met een beperking:

  • Naschoolse opvang op schooldagen tot 19.00 uur (of gecombineerd met logeeropvang)
  • Weekendopvang, tot ongeveer 18 jaar (vrijdag 19.00 uur t/m zondag 19.00 uur)
  • Vakantieopvang (dag- en logeeropvang tijdens alle schoolvakanties)

Tijdens de weekend- en vakantieopvang staat ontspannen, ontlasten van de thuissituatie en het op doen van sociale contacten centraal. Tijdens de midweek opvang is er ook nog extra aandacht voor doelen op het gebied van zelfredzaamheid. Kenmerkend voor ons logeerhuis is de huiselijke sfeer in ons ruim opgezette huis net gelegen buiten het dorp Wijhe.

Wanneer u interesse heeft in Logeerhuis Salland kunt u contact met ons opnemen. Allereerst zullen we een korte telefonische oriëntatie hebben,  zodat er een inschatting gemaakt kan worden van Logeerhuis als passende plek voor uw kind. Mocht het eerste contact positief zijn, dan plannen we samen een kennismakings-/intakegesprek. U ontvangt tijdens dit gesprek nadere informatie en wij kijken samen of u kind op zijn/haar plek zal zijn in ons logeerhuis. Tevens heeft uw kind de mogelijkheid om een dag in het logeerhuis mee te draaien. U en uw kind kunnen kijken of het goed voelt en of Logeerhuis Salland is wat u zoekt. Wilt u gebruik gaan maken van onze opvang, dan vult u het inschrijfformulier in. Indien nodig kan er een tweede gesprek worden ingepland. Samen met de meewerkend coördinator zorgt u er ook voor dat de begeleidingsovereenkomst wordt ingevuld en dat de financiën of indicatie geregeld wordt.

Voor een kennismakingsgesprek kunt u contact op nemen met Tessa Middelkamp (meewerkend coördinator). Mail naar tessa@trevin.nl of bel: 06-53211248 (telefoonnummer van de groep).