Trevin biedt een divers aanbod aan. Hier lees je meer over het aanbod van Trevin. Wil je meer weten over het organisatie-onderdeel? Klik dan op de knop en lees meer informatie.

Trevin biedt de mogelijkheid van logeeropvang en naschoolse opvang op de locatie Logeerhuis Salland. In een gemoedelijke sfeer kan uw kind genieten van zijn of haar vrije tijd en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Er is voldoende individuele aandacht en daarnaast ook ruimte voor samen (leren) spelen, samen delen en samen doen.

De woonlocatie van Trevin is bedoeld voor (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking. De woonvorm is gevestigd in de oude pastorie aan de Stationsweg in Wijhe en biedt ruimte aan negen bewoners. De woonvorm is kleinschalig en huiselijk van aard. Persoonlijke aandacht en maatwerk staan hoog in het vaandel.

Heeft u vragen over de ontwikkeling van uw zoon of dochter? Is het gedrag van uw zoon of dochter veranderd en maakt u zich hier zorgen over? Wij kunnen ondersteunen in het doen van onderzoek naar de verklaringen van gedrag. Het doen van onderzoek noemen wij diagnostiek en wordt vaak vergoedt door de gemeente.

Op zoek naar iemand die uw zoon of dochter helpt bij het aanpakken van problemen op het gebied van zelfbeeld, leren omgaan met emoties of het verwerken van traumatische gebeurtenissen? Trevin kan ondersteunen. Wij noemen dit behandeling en dit wordt vaak vergoedt door de gemeente.