Zit uw zoon of dochter even in de knel? Moeite met het omgaan met emoties, nachtmerries door een traumatische gebeurtenissen of problemen met betrekking tot het zelfbeeld? Trevin kan ondersteunen door het bieden van behandeling. Doorgaans gaan we in een 1 op 1 situatie aan de slag met diverse oefeningen/opdrachten om in stappen te werken aan het probleem.

Trevin is gespecialiseerd in het behandelen door middel van EMDR. Dit staat voor Eye Movement Desensitization and Reprocessing. Dit is een therapie voor mensen die last blijven houden van de gevolgen van een schokkende ervaring, zoals een ongeval, seksueel geweld of geweldsincident. EMDR is de eerste keus behandeling bij trauma, maar wordt daarnaast ook ingezet voor het behandeling van bijvoorbeeld angst of zelfbeeldproblematiek. Daarnaast zijn er ook andere behandelmethoden die ingezet kunnen worden.

Voor behandeling is een indicatie nodig. Voor kinderen en jongeren is deze indicatie doorgaans afkomstig van de gemeente. U kunt de (jeugd)consulent van de gemeente waar in u woont benaderen of uw huisarts kan u doorverwijzen middels een verwijsbrief. Komt u er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.